terug naar het overzicht

DRINGENDE OPROEP VAN UW WEBMASTER:

Heden, donderdag 8 maart 2001 ontving uw webmaster een officieel telefoontje van wethouder Schulp.

Wat is er aan de hand?


muideninfo.nl stickers geplakt!

De heer Schulp informeerde eerst of uw webmaster wel uw webmaster was. Toen uw webmaster dat bevestigde kwam deze wethouder met het nieuws: onverlaten hebben stickers met de tekst 'muideninfo' op gemeentelijke eigendommen geplakt. En omdat uw webmaster uw webmaster is dreigde deze wethouder de stickers op kosten van uw webmaster met chirurgische nauwkeurigheid middels een 'stoom-cleaner' te verwijderen. Volgens hem is dit enige methode om te garanderen dat de lijmresten of krasjes de gemeentelijke eigendommen niet blijvend zullen ontsieren.

webmaster verheugd maar onschuldig!

Uw webmaster verheugt zich natuurlijk enorm in de populariteit van onze veelgelezen echte Muider(bergse) website. Maar: stickers plakken op gemeentelijke eigendommen: dat kan echt niet. Uw webmaster heeft alle begrip voor de ontstemming van de wethouder van openbare werken. Het plaatsen van de volgende oproep is dan ook na constructief overleg met deze wethouder, die onder deze voorwaarde bereid bleek van onverdiende sancties af te zien:

oproep aan de dader(s):

Wil de dader of daders, die ongetwijfeld muideninfo.nl veelvuldig bezoeken, tenminste het fatsoen opbrengen die stickers voorzichtig met een lauw sopje te verwijderen. Uw webmaster raadt aan daarbij een bivakmuts te dragen, om herkenning middels de gemeentelijke camera te voorkomen. Bij voorbaat dank! en: Niet meer doen mensen!


terug naar het overzicht

U kunt uw bijdrage zenden of opmerkingen kwijt door op de onderstaande envelop te klikken
U belandt dan op ons reactie formulier: