terug naar het overzicht

GroenLinks vanaf 6 maart in de Muidense raad?


Per e-mail bereikte muideninfo.nl de volgende verklaring van de heer Peter Prins, Statenlid GroenLinks Noord-Holland.



Oproep

De verkiezingen komen er aan. Op 6 maart 2002 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. En op 15 mei 2002 zijn er ook verkiezingen voor de Tweede Kamer (als het paarse kabinet niet voor die tijd valt). Voor de gemeenteraadsverkiezingen wil Groen Links in zoveel mogelijk gemeenten uitkomen met een kandidatenlijst.

Volgens GroenLinks is er ook in Muiden ruimte voor een GroenLinks geluid in de gemeentepolitiek. De plannen voor woningbouw in de Bloemendalerpolder en de aanleg van een aquaduct, de aanwezigheid van de kruitfabriek, het dagelijkse sluipverkeer door Muiden, het zijn genoeg aanleidingen om een krachtig oppositioneel geluid te laten horen.

GroenLinks is op zoek naar enthousiaste inwoners van Muiden die belangstelling hebben om een rol in de plaatselijke politiek te vervullen. Voorlopig zijn we nog bezig met het inventariseren van de mogelijkheden.

Zijn er leden of sympathisanten van GroenLinks in Muiden die een kandidatenlijst willen vormen? En hebben zij zin om het gedachtengoed van GroenLinks in de gemeenteraad te vertegenwoordigen? Het kan toch niet zo zijn dat in de volgende gemeenteraad GroenLinks ontbreekt? We zijn zeer benieuwd naar uw reactie. Mail ons en u krijgt antwoord.

Met vriendelijke groet,

Peter Prins
Statenlid GroenLinks Noord-Holland
e-mail: paprins@hetnet.nl
terug naar het overzicht

U kunt uw bijdrage zenden of opmerkingen kwijt door op de onderstaande envelop te klikken
U belandt dan op ons reactie formulier: