terug naar het overzicht
Muiden, 18 april 2005

PERSBERICHT


In een persbericht laat D66-Muiden weten dat Hans de fractie wegens drukke werkzaaamheden verlaat. Hij blijft wél politiek actief.


Hans van der Steen legt functie neer

De fractievoorzitter van de Democraten 66 in de gemeenteraad van Muiden heeft besloten zijn functie neer te leggen. De reden is tijdgebrek; op korte termijn zal hij voltijds aan het werk gaan en hij voorziet dan te weinig tijd over te houden om naast zijn werk op school en als vrijwilliger bij de KNSB zijn taak als voorzitter van de fractie naar behoren en tot volle tevredenheid van hemzelf uit te oefenen.

Zijn functie zal worden overgenomen door het raadslid mevrouw Sandra V. Deuling-Mathijssen. Op haar zetel zal komen mevrouw Rietje J. Rijnja-Stam.
Hans van der Steen zal in de raadsvergadering in mei afscheid nemen. Het streven is om mevrouw Rijnja in diezelfde vergadering als raadslid te laten benoemen.

Hans van der Steen is niet verloren voor de politiek; hij zal actief zijn bijdrage blijven leveren in het Open Overleg van de Democraten 66 en hij heeft zich beschikbaar gesteld voor een plaats in het afdelingsbestuur.

Het bestuur heeft begrip voor zijn besluit maar betreurt zijn vertrek zeer.
Hij is al 15 jaar actief in de partij, als lid, als raadslid, als wethouder en nu als voorzitter van de fractie. Het bestuur is hem buitengewoon dankbaar voor de grote inzet en de warme betrokkenheid die hij immer heeft getoond voor de belangen van de inwoners van Muiden en Muiderberg. Het bestuur wenst hem namens alle leden van Democraten 66 veel geluk en een mooie toekomst.

Muiden, 18 april 2005
Democraten 66 Muiden Muiderberg
Het bestuur
terug naar het overzicht

U kunt uw bijdrage zenden of opmerkingen kwijt door op de onderstaande envelop te klikken
U belandt dan op ons reactie formulier: