terug naar de inhoudsopgave

muideninfo.nl ingezonden stukken:

Kruitfabriek Muiden - granaten naast voetbalveld

Iedereen maakt zich druk over de kruitfabriek, maar ik heb zelf alle ontploffingen meegemaakt en het viel best wel mee. Ja, de schade is enorm maar zo als in Enschede heb ik hier niet meegemaakt.

Maar wat anders over de kruitfabriek.

Naast het parkeerterrein van de sportclub Muiden, achter de oude kantine die nu dienst doet als materialenhok,daar is een strook groen met bomen erop wat afgezet is met hekken. Nu zouden we dat terrein willen gebruiken voor parkeerplaatsen, maar wat blijkt er liggen daar GRANATEN in de grond en daarom is dit terrein afgezet met hekken.
Maar wie betaald de kosten is de vraag , dus blijft het terrein zo als het is. Waar niemand zich zorgen over maakt is dat je tussen de hekken door kan zo op dat terrein,ook is nergens een bord verboden toegang of explosie gevaar. Nou zou uw kind de bal erover schieten en deze ophalen en de lucht invliegen ,wie is daar verantwoordelijk voor.
We maken ons druk over aquadukten, prachtige woonwijken voor de rijke stinkers, parkeerterreinen in de polders (HR DICK SCHULP) maar onze eigen Muidense kinderen worden gewoon vergeten . Ook hier is weer dat de poen voor gaat voor de veiligheid.

Het zou je kind maar wezen.

Ben Oevermans
terug naar de inhoudsopgave


U kunt uw bijdrage zenden of opmerkingen kwijt door op de onderstaande envelop te klikken
U belandt dan op ons reactie formulier: