terug naar de inhoudsopgave
terug naar het Bloem-Qua-Duct

muideninfo.nl ingezonden stukken:

En trouwens beste Cees,

Las ik nou laatst niet dat jij voor een tunnelverbinding tussen Amsterdam en Almere was in plaats van een dijk door het IJsselmeer?! Zodat het uitzicht vanuit Muiden over het IJselmeer gewaarborgd blijft? Met deze stelling ben ik het geheel eens, mocht die verbinding er ooit komen, maar waarom kijk dan alleen naar het IJsselmeer en niet naar de Bloemendalerpolder. Deze moet dus ook open blijven!

Dat aquaduct komt er heus wel: de brug wordt door RWS trillingsvrij gemaakt en tot aan de aanleg van het (let wel: door het Rijk gefinancierde) aquaduct zorgt zij tevens voor een tweede brug voor het regionaal verkeer. (Graag de nieuwe brug aanleggen volgens de eerste tekeningen van Rijkswaterstaat en niet volgens de tot 2 keer toe gemodificeerde tekeningen van de gemeente Muiden)

Oh ja, Groot Muiden verdient een echt adviesbureau en niet zo één als Kolpron: tekeningen maken met behulp van Excel en daar grof geld voor vragen, ziet er niet uit! Trouwens al die plaatjes en plannen zien er niet uit!

De 'peniskoker van de Wethouder van Verkeer' komt er wel, alleen moeten we geduld hebben en opbrengen. Kortom: Gemeente Muiden, wees verstandig en laat de Bloemendalerpolder open hetgeen je je al jarenlang voor hebt ingezet.


Met vriendelijke groet,
Sander de Bie
terug naar de inhoudsopgave


U kunt uw bijdrage zenden of opmerkingen kwijt door op de onderstaande envelop te klikken
U belandt dan op ons reactie formulier: