ERGENS IN MUIDEN:
Winters beeld vanaf de Sluis
met dank aan Mieke Willig

MUIDENINFO.NL POPULAIR?
Gemiddeld zijn er zo'n 600-700 bezoekers per dag. Heel veel daarvan komen via zoekmachines, en slaan de homepage over.
Ongeveer de helft van ons bezoek is op zoek naar toeristische of commerciele informatie over Muiden. Veel ondernemers zien het als nuttig zich op deze site te presenteren, en dit is in beperkte mate mogelijk.

U kunt uw bijdrage zenden of opmerkingen kwijt door op de onderstaande envelop te klikken
U belandt dan op ons reactie formulier:WAT IS MUIDENINFO.NL?
Muideninfo is onmiddelijk na de persconferentie van 9 november 2000 (over de Aquaduct-plannen) op het Web gezet om de burgerij net zo goed te informeren als de pers, om zo bij te dragen aan een democratische meningsvorming. Uw webmaster heeft toen de persconferentie bezocht, en de daar verstrekte informatie zo belangrijk gevonden dat hij deze, met de uitleg die de Wethouder en Kolpron gaven over die megalomane plannen, onmiddellijk op het Internet heeft gepubliceerd.
De idee voor een website van de Muider(bergse) samenleving, waar ruimte is voor informatie, meningen, nieuwtjes, presentatie van politieke partijen, verenigingen, ondernemers enzovoorts leefde al langer bij uw webmaster, en bij de presentatie van de Grootschalige Projectontwikkeling ten behoeve van het Aquaduct achtte hij de tijd rijp om deze gedachte maar eens uit te voeren. Deze site is dus geen gemeentelijke site.
Allen
zijn uitgenodigd om via deze site te communiceren.
uw webmaster Uw webmaster, Jan Bovenlander
NAAR HET BEGIN VAN DEZE PAGINA

Wij willen graag dat u op deze Website reageert.

U kunt uw opmerkingen kwijt door middel van een formulier


Er kunnen aan deze website door de bezoekers geen rechten worden ontleend.
Het betreft een particulier initiatief, om te komen tot een hedentijdse vorm van informatie verstrekking en communicatie.
© : Alle rechten zijn voorbehouden

NAAR HET BEGIN VAN DEZE PAGINA